Nieuwsoverzicht

Barcelona complex behandeld met Care-shield Nanocoating

Vrij recent heeft Careclean een mooie opdracht kunnen afronden. Het Barcelona complex aan de Sicilië Boulevard in Nesselanden staat er weer stralend bij. De gevel van dit mooie pand is geheel gereinigd en behandeld met Care-Shield Nanocoating. De coating zorgt voor een zeer lange bescherming van de gevel.

Lees meer

Gerenommeerd overslagbedrijf pakt door met Careclean

Kent u ze ook die zwaar vervuilde toiletten? Sanitair wat intensief wordt gebruikt en door de verschillende bezoekers slecht wordt achtergelaten. Al snel is het een onmogelijke strijd om de toiletten in goede staat te houden en fris voor iedere gebruiker. Zelfs met meerdere schoonmaakrondes is de beleving niet meer positief te beïnvloeden. Careclean gaat deze strijd aan en zorgt met Care-Shield nanocoat dat de situatie weer beheersbaar wordt en de schoonmaak kan zorgen voor een fris toilet met de juiste uitstraling.

Lees meer

Careclean sponsort HOOKE studievereniging nanobiology

Careclean verbind zich graag met innovaties en ontwikkelingen die zorgen voor baanbrekende oplossingen. Careclean is gespecialiseerd op het gebied van Nanotechnologie met het aanbrengen van vuil en waterafstotende coatings onder het label Care-Shield Nanocoat.

Lees meer

Vooruitstrevende projecten behandeld met Nanotechnologie

Thames Barrier in London is een in het oog springende constructie en wereldwijd bekend. De metalen afwerking zorgt dat de uitstraling ieder moment van de dag veranderd door de weerkaatsing van het licht.

Lees meer

Haringparty 2016

Careson en Basro bv kijken terug op een zeer geslaagde haringparty. Dit jaarlijkse evenement op een van de mooiste plekjes van Rotterdam, Jachthaven Hillegersberg gelegen aan de Bergse Plassen.

Lees meer

Geslaagde pilot met Care-Shield Nanocoat

Onlangs heeft Careclean een enorme uitdaging tot een geweldig eindresultaat kunnen brengen.

Lees meer

Careclean op Social Media

Volg ons op Instagram, neem een abonnement op het YouTube kanaal of get connected via Linkedin.

Lees meer

Careclean in Friends in Business

In de laatste editie van FIB komt Careclean naar voren in het redactionele stuk van Careson. Careclean wordt als onderdeel van Careson aangekondigd.

Lees meer
123