Nieuwsoverzicht

Lelie Zorggroep gunt Careclean het schoonmaakonderhoud.

Vanaf 15 december start Careclean met het dagelijks schoonmaakonderhoud bij het nieuwe hoofdkantoor van de Lelie Zorggroep.

Lees meer

Careclean "Erkend leerbedrijf"

Careclean 'Erkend Leerbedrijf"

Lees meer

Gunning schoonmaakonderhoud

Met trots kondigen wij een nieuwe opdrachtgever aan.

Lees meer

Privacy policy

Efficiënt schoonmaken is belangrijk, maar uw privacy ook

Lees meer

SVS herhaling gevelonderhoud en graffiti verwijderen

Altijd goed om een opleiding te herhalen en weer de neuzen de zelfde kant op te krijgen.

Lees meer

De Rotterdamsche Haringparty 2017

We mogen weer terug kijken op een zeer geslaagde haringparty! Ons jaarlijkse evenement was dit keer niet bij de Jachthaven Hillegersberg maar op een andere bijzonder locatie.

Lees meer

Careclean gecertificeerd voor VCA* versie 2008/5.1

Voor Careclean is de certificatie een waardevolle aanwinst. Careclean laat niet alleen haar certificering zien maar onderstreept hiermee dat de prestaties uitstekend en consistent zijn, maar vooral ook dat Careclean betrokken en professioneel handelt.

Lees meer

MARKETING STAGIAIRS VACATURE

WIJ ZOEKEN LEERGIERIGE MARKETING STAGIAIRS DIE GRAAG DE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN Wij zijn een jonge moderne organisatie met diverse bedrijven en disciplines . Wij moedigen jonge talenten aan stage bij ons te lopen. Ben jij de nieuwe stagiair Marketing die de handen uit de mouwen steekt om onze merken sterker in de markt te zetten?

Lees meer

Careclean glasbewassing maakt een glanzende start in 2017

Careclean glasbewassing verzorgt sinds vele jaren de reinigingswerkzaamheden voor gerenommeerde bedrijven en VvE’s. Dit naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Deze tevredenheid wordt behaald door korte en duidelijke communicatielijnen, kwaliteit en expertise bij uitvoering, flexibiliteit en een proactieve adviserende rol.

Lees meer

Careclean brengt bedrijfsmiddelen onder de aandacht

Met dank aan Letterkunst zien onze bedrijfswagens er weer strak uit. Op doeltreffende manier brengen wij ons uw bedrijf onder de aandacht. In beeld de middelen waar wij onze werkzaamheden o.a. mee uitvoeren en zorgen voor het beste haalbare resultaat.

Lees meer
123