Glasbewassing en gevelreiniging
Careclean is onderscheidend in Glazenwassen en Gevelreinigen.  Hoewel u wellicht als eerste denkt aan het wassen van een raam is de achterliggende gedacht toch net even anders. Careclean wil namelijk 'glashelder' zijn in haar offerte maar ook in de uitvoering van haar werkzaamheden. Met de overname van Vitréus reiniging heeft Careclean zich versterkt met veel kennis en ervaring op het gebied van glazenwassen en gevelreinigen. Hoewel het twee verschillende takken van dienst zijn, is het een ideale samenstelling. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het probleem van 'verweerde ramen'. Doordat Careclean veel ervaring en kennis heeft van geveltechniek kunnen wij u precies vertellen wat eraan het probleem 'verweerde ramen' gedaan kan worden maar ook wat de oorzaak ervan is en hoe deze weggenomen kan worden. Careclean heeft een zeer sterk 'no nonsense' karakter. Reden hiervoor is dat er eerste klas vakmensen aan het werk zijn, waar kwaliteit en een goede service voorop staan met korte communicatie lijnen.

VCA en veiligheid
Veiligheid en gezondheid bij de arbeid is in onze-snel evoluerende-samenleving van erg groot belang. De bekommernis voor méér veiligheid en gezondheid op de werkplaats is vandaag niet enkel de zorg van de werknemers en werkgevers maar ook van de opdrachtgever! De wet is duidelijk en legt bijzonder strenge voorschriften op. Om deze reden is veiligheid tijdens de uitvoering absoluut prioritair binnen Careclean en is het onze intentie ten allen tijde professionaliteit en veiligheid te garanderen. Met deze bedrijfsfilosofie wassen wij ruiten, omlijstingen, gevelpanelen, etc. in industriële gebouwen, kantoren en bedrijven, verzorgingsinstellingen, banken, KMO's, winkels en winkelketens. Voor grote projecten wordt een studie aangemaakt die in het dossier opgenomen wordt. Weer staat veiligheid hierbij centraal. Met een door ons gemaakte en gedocumenteerde risicoanalyse kunnen de gevaren correct ingeschat worden en ongevallen vermeden.

Careclean en het reinigen van Glas
Careclean heeft al haar glazenwassers werkzaamheden hier in ondergebracht. Dat varieert van het wassen met ladders, Telewas of Tuckerpole en het wassen met behulp van een rolsteiger of hoogwerker.

Hoogwerkers
Hoogwerkers zijn niet meer weg te denken uit de werkzaamheden van de glazenwassers. Enerzijds komt dit door de aangescherpte regelgeving vanuit de overheid en anderzijds door de steeds creatievere vormgeving van kantoren en gebouwen. Daar de laatste jaren de wettelijk toegestane ladderhoogte (10 meter) aanzienlijk beperkt is zijn hoogwerkers het enige alternatief. Hoogwerkers hebben de kosten voor het wassen van ramen wel aanzienlijk verhoogd. Maar met de komst van het Tuckerpole systeem is er wel een kostenbesparing gerealiseerd. In tegenstelling tot veel glazenwassersbedrijven heeft Careclean geen eigen hoogwerker. De reden hiervoor is omdat er een hele grote diversiteit in hoogwerkers beschikbaar is, en elk werk een andere hoogwerker vereist.
Door de juiste hoogwerker te kiezen voor elk afzonderlijk werk, kan er op arbeid veel bespaard worden en door goede afspraken te maken met een vaste hoogwerker leverancier is een goede korting te realiseren. Deze twee factoren kunnen de kosten aanzienlijk reduceren.
Careclean kan door haar jarenlange ervaring in het glazenwassen u van dienst zijn om de ogenschijnlijk onbereikbare gevels toch bereikbaar te maken, en nooit de kosten niet uit het oog te verliezen. Uitgangspunt is altijd om een reëel en betaalbaar plan te creëren.

Gevelreinigen
Careclean kan uw gevel reinigen door middel van verschillende professionele technieken. Naast reinigen, impregneren en coaten. kunnen we tevens herstelwerkzaamheden aan gevels uitvoeren. Gevelreinigen is een groot onderdeel van de diensten die Careclean levert. Het is een dienst met veel verschillende soorten van disciplines. Het gaat namelijk niet alleen om het reinigen van stenen of betonnen gevels maar om alle geveldelen. Denk maar aan de gecoate of kunststof kozijnen, aluminium gecoate gevelpanelen en roestvrijstalen geveldelen. Daarnaast blijft het niet alleen bij reinigen maar kan alle soorten van gevels ook een conservering gegeven worden. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het conserveren van de diversen onderdelen en zijn er tal van mogelijkheden. Careclean verzorgt u het juiste advies!

Onze disciplines:

• Graffiti verwijderen, aanbrengen anti-graffiti
• Technisch reinigen van minerale ondergronden
• Voegherstel
• Chemisch reinigen
• IJsstralen of droogijsstralen
• Gecoat aluminium reinigen en conserveren
• RVS reinigen en conserveren
• Hydrofoberen van metselwerk en beton