Gerenommeerd overslagbedrijf pakt door met Careclean

Careclean heeft de chauffeurstoiletten op een locatie van een vaste opdrachtgever eens goed aangepakt.

Kent u ze ook die zwaar vervuilde toiletten? Sanitair wat intensief wordt gebruikt en door de verschillende bezoekers slecht wordt achtergelaten. Al snel is het een onmogelijke strijd om de toiletten in goede staat te houden en fris voor iedere gebruiker. Zelfs met meerdere schoonmaakrondes is de beleving niet meer positief te beïnvloeden. Careclean gaat deze strijd aan en zorgt met Care-Shield nanocoat dat de situatie weer beheersbaar wordt en de schoonmaak kan zorgen voor een fris toilet met de juiste uitstraling.

Om te beginnen hebben wij de chauffeurs toiletten eerst goed gereinigd; alle graffiti verwijderd en een dieptereiniging op alle onderdelen, wanden en vloeren uitgevoerd. Vervolgens hebben we de gehele groep behandeld met Care-Shield nanocoat voor het behoudt van glans, anti graffiti en als schild tegen nare geuren. Kalk, zeepresten en schimmels kunnen zich niet meer hechten aan de tegels of voegen. Bacteriën kunnen niet meer in de poriën van de materialen indringen. De kleinste bekende bacteriën zijn 6 Nanometer groot, de poriën die overblijven in de materialen na applicatie van onze coating zijn 2 a 3 Nanometer.

Kalkaanslag, schimmels of nare geurtjes krijgen geen kans meer en is het sanitair weer “EASY TO CLEAN”.

Ook de graffiti is in het vervolg eenvoudig te verwijderen met de standaard schoonmaakmiddelen.

Care-Shield zorgt voor een uitstekende duurzame bescherming.

Het Facilitair Bedrijf van een gerenommeerd overslagbedrijf uit de Rotterdamse haven wilde dit uiteraard ervaren en zich laten overtuigen, want de voordelen zijn enorm en zeer welkom voor meerdere locaties. Al snel is gebleken dat de toiletgroep er echt op vooruit is gegaan. De beleving is weer positief en de schoonmaakmedewerkers zien weer resultaat op hun inspanningen. Na schoonmaak is alles weer echt schoon en zijn er geen nare geuren meer te bekennen.

Careclean brengt met Care-Shield een innovatie in onderhoud!

Bij interesse neem dan contact op met ons via info@careclean.nl

Nieuwsoverzicht