Taking care
of business

Careclean besteedt zorg aan haar opdrachtgevers en zorgt dat de zaken goed worden geregeld. "Taking Care of Business". Taking Care of business betekent voor ons het snel en betrouwbaar leveren van diensten tegen een hoogwaardige kwaliteit.

Onze expertise

Wij verdiepen ons in uw behoeften, klanten, bezoekers en medewerkers en zorgen voor de juiste match bij uitvoering. D.w.z. de juiste mensen op de juiste plek om de beste kwaliteit te verzorgen. Met de expertise van Careclean en de kennis van onze partners komen we tot innovatieve oplossingen en het gewenste resultaat. Zo zorgen wij voor een optimale dienstverlening.

Onze toegevoegde waarde

Careclean is van alle markten thuis en heeft een ruime ervaring in de dienstverlening. Wij zitten niet tegenover u maar naast u om de zaken goed te regelen. Hiermee wordt u niet alleen op de beste manier geholpen maar u wordt ook volledig ontzorgd.

Wat maakt ons uniek?

Careclean is een no-nonsense bedrijf, snel en betrouwbaar! Altijd in contact en voortdurend in beweging. We zorgen niet alleen voor een frisse en schone uitstraling maar gaan verder dan alleen schoonmaak. Careclean is een onderdeel van Careson Totaalonderhoud en Projectinrichting. Samen hebben wij de kennis en expertise in huis om u een advies te geven op alle afwerkingen, onderhouds- of inrichtingsmogelijkheden voor uw locatie. Wij verzorgen de juiste uitstraling en het best passende onderhoud, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken (voor de afwerking van uw locatie) tegen beheersbare kosten voor onderhoud.

Bij Careson vindt u alle disciplines onder één dak. Of het nu gaat om het maken van een ontwerp, een complete verbouwing/renovatie of totale projectinrichting; bij ons bent u aan het juiste adres. Uw project is bij Careclean in goede handen en wordt van begin tot eind verzorgd. We sturen de verschillende partijen aan, houden de controle, coördineren de realisatie en bewaken de planning. Bovendien zijn we voor u het vaste en enige aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk!

Onze visie

Een zo breed mogelijk dienstenpakket leveren voor een optimale ontzorging, waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun Core business. Careson en Careclean vullen elkaar aan en dat maakt ons uw totaalontzorger, uw partner als het gaat om de facilitaire dienstverlening.

Onderdeel van Careson