Geslaagde pilot met Care-Shield Nanocoat

De RVS pilaren van een groot winkelcentrum zijn door de jaren heen enorm beschadigd en verweerd en zijn zelfs gaan roesten. Dit is niet de uitstraling die gewenst is op een mooi winkelcentrum.

Careclean heeft opdracht gekregen om een aantal palen te reinigen en weer terug te brengen naar de gewenste kwaliteit. Deze opdracht is succesvol afgerond. De palen zijn intensief gereinigd en vervolgens gepolijst.

Om dit resultaat duurzaam te behouden heeft Careclean de palen behandeld met Care-Shield Nanocoat. Deze coating is een innovatie op het gebied van onderhoud en gaat vele voordelen brengen voor het winkelcentrum.

Onze coating heeft een duurzame werking en maakt het mogelijk dat kostbaar periodiek onderhoud sterk gereduceerd kan worden. Vanaf nu zijn de palen eenvoudig te reinigen met alleen water, doek of spons. De oppervlaktes zijn langdurig beschermd tegen weersinvloeden, corrosie, drank of urine. Stickers kunnen niet goed meer hechten en zijn eenvoudig te verwijderen.

Graffiti, een doorn in het oog! Dit hebben we ook opgelost met onze coating. Graffiti is eenvoudig te verwijderen met warm water en gepaste druk of eenvoudig met een spons of doek.

De pilot is succesvol afgerond en laat duidelijk een groot verschil zien in kwaliteit. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Nieuwsoverzicht