Innovatie in
onderhoud

Nanotechnologie

Wij van Careclean denken graag mee en zijn altijd op zoek naar innovaties en verbeteringen voor allerlei soorten onderhoud. Ons motto is niet voor niets “Slimmer werkt beter”. 

Careclean zorgt dat de schoonmaak op orde is, maar gaat u ook helpen om de kosten voor periodiek onderhoud sterk te reduceren. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van Nanotechnologie. Nanotechnologie zorgt voor grote veranderingen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en prijs.

Door te werken met onze Care-Shield Nanocoatings heeft u minder onderhoud nodig, zijn materialen eenvoudiger te reinigen en extra beschermd. Een kostenbesparende duurzame oplossing!

slow-mo
Graffiti

Care-Shield Nanocoat

Care-Shield Nanocoat is een coating gebaseerd op Nanotechnologie. Dit is een zeer nieuwe, baanbrekende innovatie. Het gaat hier om de Nanotechnologie waarmee er een Nano-coating (vuil- en waterafstotende coatings) voor allerlei materialen gerealiseerd is.

Kortom: een éénmalige behandeling met een onzichtbare, biologisch afbreekbare Nanocoating voor diversen toepassingen brengt u duurzaamheid, milieuvriendelijk en een hoge kwaliteit met enorme besparingsmogelijkheden.

Care-Shield Nanocoat

DUURZAAM EN MILIEUVRIENDELIJK

Onze coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Onze Nano-coating brengt kleur terug en beschermt tegen vervuiling en invloeden van het weer. Ook zorgt het voor minder onderhoud en is de coating waterafstotend, makkelijk te reinigen en kostenbesparend. Nanotechnologie kan worden toegepast op veel verschillende materialen, zoals kunststof, aluminium, RVS en metaal. Bovendien kan nanotechnologie worden toegepast als bescherming van nieuwe ondergronden, maar ook voor onderhoud of renovatie van oudere ondergronden. 

Gevelonderhoud
Hout

DE VOORDELEN

Door het coaten van uw inboedel, vloeren, muren, ramen en deuren zorgen wij ervoor dat het minder snel vuil wordt, simpelweg omdat niks meer zal kunnen hechten aan hetgeen wat zich in uw bedrijf bevindt. Daarnaast zijn schoonmaakmiddelen nauwelijks tot niet meer nodig. Bovendien is deze nanotechnologie gebaseerd op silicium (zand), wat u de garantie geeft dat we volledig duurzaam en milieuvriendelijk handelen. Kortom: een éénmalige behandeling met een onzichtbare, biologisch afbreekbare Nanocoating voor diversen toepassingen brengt u duurzaamheid, milieuvriendelijk en een hoge kwaliteit met enorme besparingsmogelijkheden.

- Zelfreinigend en vuil werend
- Structureel minder onderhoud
- Behoud van de natuurlijke uitstraling
- Langdurige duurzame bescherming 10-20 jaar
- Langere levensduur behandelde onderdelen
- Uitstekende bescherming tegen graffiti en corrosie

- Terugdringing schoonmaaktijd en onderhoudskosten
- Eenvoudig te reinigen met water
- Geen kalk aanhechting meer op glas of keramiek
- Geen urinegeur meer in sanitaire ruimtes
- Geen algen/schimmel aangroei meer
- Schimmel en bacterie werend
- Niet milieubelastend