Van Pilot naar opdracht

Ruim 2 jaar geleden heeft Careclean een pilot/proefstuk mogen behandelen met Care-Shield Nanocoating. Careclean heeft eerst de ondergrond van RVS goed gereinigd en gepolijst. Vervolgens heeft Careclean de herstelde ondergrond van RVS behandeld met een specifieke Nano coating voor RVS. Op de 1e foto is het verschil van het behandelde en onbehandelde deel goed te zien.Na een aantal jaar is het behandelde deel nog steeds in dezelfde staat als net na de behandeling.Dit heeft ervoor gezorgd dat Careclean de gehele RVS entree heeft mogen behandelen.

Careclean heeft nu de gehele entree onder handen genomen en behandeld met Care-Shield Nano coating een coating die is gebaseerd op Nanotechnologie met een sterke vuil- en waterafstotende werking. Deze coating heeft een extreem lange levensduur en is niet belastend voor het milieu. De coating haalt ook nog eens het RVS mooi op door kleurverdieping en glans.

Kortom,  de entree ziet er niet alleen weer geweldig uit, maar kan ook weer jaren mee met een strakke uitstraling.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan via ons contactformulier vrijblijvend een afspraak.

HTTP://WWW.CARECLEAN.NL/CONTACT/

http://www.careclean.nl/care-shield/

 

Nieuwsoverzicht