Nanotechnologie

Care-Shield Nanocoat is een vuil- en waterafstotende coating gebaseerd op Nanotechnologie voor allerlei soorten materialen. Onze coatings hebben een extreem lange levensduur en zijn niet belastend voor het milieu. Brengen kleur terug, zijn makkelijk te reinigen, zorgen voor minder onderhoud en kostenbesparing.

Care-Shield kan worden toegepast op veel verschillende materialen, zoals steen, keramiek, hout, kunststof, metaal en glas. Ter bescherming van nieuwe ondergronden, maar ook voor onderhoud of renovatie van oudere ondergronden.

Steen

Vastgoed , monumenten en nog veel meer, duurzaam beschermen. Geen vochtopname meer, kalk-uitloop/vergipsen niet meer mogelijk, kleurherstel en behoud. Algen, mos, vuil, onkruid vormen geen probleem meer en kunnen niet meer hechten.

Keramiek

Geen hechting meer van, zeepresten, bacteriën, kalkaanslag, schimmels of nare geurtjes. Behoudt van de glans en “EASY TO CLEAN”. Bacteriën kunnen niet meer in de poriën van de materialen indringen.

Kleedruimten Sanitaire ruimten Verkeersruimten Keukens Plavuizen vloeren

Hout

Behoudt van kleur, langere levensduur en algenvrij. Vervuiling is simpel te verwijderen.

Bruggen Houten gevels Terras Vlonders schutting banken tafels meubilair stalling schuur tuinhuis bouwconstructies

Metaal / Kunststof

Bescherming tegen vuil, corrosie en graffiti. Kleurherstel en behoud van alle afwerkingen. De uitstraling behouden zoals dit bedoeld is.

RVS afwerkingen Koper Staal Messing Kozijnen PLatafwerking Trespa HPL deuren Bureaubladen

Glas

Voorkomt de veroudering van glas en behoudt de glansgraad. Maakt glas zelfreinigend en vuilwerend. Verlaagd de schoonmaakfrequentie. Verhoogt het rendement van zonnepanelen

Entreedeuren Gevelglas Zonnepanelen

Wij nemen contact met u op!