Careclean glasbewassing maakt een glanzende start in 2017

Careclean glasbewassing maakt een glanzende start in 2017

Careclean glasbewassing verzorgt sinds vele jaren de reinigingswerkzaamheden voor gerenommeerde bedrijven en VvE’s. Dit naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Deze tevredenheid wordt behaald door korte en duidelijke communicatielijnen, kwaliteit en expertise bij uitvoering, flexibiliteit en een proactieve adviserende rol.

Begin 2017 heeft Careclean een aantal mooie nieuwe contracten mogen sluiten. Inmiddels zijn we gestart met deze mooie gunningen. Zo zijn we in februari gestart bij de VvE de Mare in Pijnacker met het schoonmaakonderhoud en de glasbewassing. Vanaf maart mogen we alle locaties van de Lelie zorggroep 3 jaarlijks onderhouden voor de komende 3 jaar.

Wij zijn trots dat we deze opdrachten mogen toevoegen aan ons bestand. Uiteraard gaan we zorgen voor een optimale dienstverlening en tevredenheid zoals we al laten zien bij onze huidige opdrachtgevers zoals bij o.a. het monumentale pand van het Hilton Hotel Rotterdam, Restaurant Joelia, Very Italian Pizza en diversen VvE’s.

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Maak dan via ons contactformulier vrijblijvend een afspraak.

http://www.careclean.nl/contact/

http://www.careclean.nl/glazenwassen-en-gevelreinigen/

Nieuwsoverzicht